ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ AUTOTEC EXPO 2019

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η AUTOTEC EXPO 2019 που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο MEC Παιανίας. Αξίζει να τονιστεί, το ρεκόρ που σημειώθηκε στη προσέλευση των επισκεπτών που υπολογίζεται ότι ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 18.000. Τόσο εκθέτες όσο και επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Η φετινή απολύτως στοχευμένη διοργάνωση φιλοξένησε περισσότερους από 90 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων.
 
Η εταιρία μας, Γ. Αλεξόπουλος Α.Ε. συμμετείχε με ένα περίπτερο 132τμ στο οποίο είχε την ευκαιρία να προβάλλει τα εργοστάσια τα οποία εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά. Η εκδήλωσε συνέπεσε με τα 65 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας μας ενώ ειδική μνεία έγινε για τον ιδρυτή της, Γεώργιο Τζανιδάκη.
 
Φέτος, την τιμητική τους είχαν τα εργοστάσια Diesel Technic/ Siegel, AVA Cooling Systems και Mann-Filter όπου υπήρχαν ξεχωριστές δομές. Στα πλαίσια προώθηση των προιόντων μας πραγματοποιήθηκε κλήρωση για ένα ταξίδι στις εγκαταστάσεις της MANN + HUMMEL στο Ludwigsburg, με παράλληλη επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών της Mercedes- Benz, στο Worth και στο μουσείο της Porsche, στη Στουτγάρδη (εντυπώσεις και φωτογραφίες από το ταξίδι μπορείτε να δείτε σε επόμενα νέα μας).
Scroll to Top