ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία «Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Τζανιδάκη το 1954 έχοντας ως πρωταρχική επιδίωξη να καλύψει την ανάγκη για ποιοτική ανακατασκευή του συμπλέκτη. Στις αρχές του 2000 η εταιρία μεταβιβάστηκε στην τρίτη γενιά, ειδικότερα στον Γεώργιο Αλεξόπουλο και κατόρθωσε σε πολύ μικρό διάστημα να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο αγοράς στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων.

Σήμερα, η «Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»  με 2 σημεία πώλησης (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) ασχολείται με την εισαγωγή και τη διάθεση ανταλλακτικών από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού όσων αφορά: την σύμπλεξη  (σετ συμπλέκτες, βολάν, δίχαλα, σεβρό), την ανάρτηση (αμορτισέρ, μπράτσα, ‘V’ διαφορικού-τεμπέλη, σετ ζαμφόρ, βάσεις μηχανής κ.α.), το εμπρόσθιο σύστημα (μπάρες, ακρόμπαρα, πείροι ακραξονίου), την ψύξη του κινητήρα (κομπρεσέρ, αντλίες νερού, τεντωτήρες, ψυγεία νερού – λαδιού, intercoolers, κ.α.) , τους υπερσυμπιεστές (turbo) καθώς και άλλα αναλώσιμα είδη.

Παράλληλα, επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της και στην καινοτομία των υπηρεσιών της διατηρώντας πάντα τα πολύ υψηλά standards που την έχουν καθιερώσει στην αγορά.

Εγγυόμαστε:

  • Εξειδικευμένους πωλητές, με γνώση της αγοράς και του αντικείμενου.
  • Άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα μέσω ιδιόκτητου στόλου Ι.Χ. αυτοκινήτων και ημιφορτηγών.
  • Πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 4.000m2 σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
  • Υπηρεσία παράδοσης courier από Γερμανία εντός 2 ημερών.
  • Άριστη ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Η «Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» αποτελεί μέλος της Groupauto Hellas, που ανήκει στην οικογένεια της Groupauto International ενός εκ των μεγαλύτερων δικτύων διανομής ανταλλακτικών και υπηρεσιών για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα παγκοσμίως. Η Groupauto International είναι ενεργό μέλος της FIGIEFA  (International Federation of Automotive Aftermarket Distributors) συμβάλλοντας έτσι από κοινού να παραμείνει το ανεξάρτητο aftermarket ισχυρό και ανταγωνιστικό.

Scroll to Top