ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ MANN + HUMMEL ΣΤΟ LUDWIGSBURG ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής φίλτρων της MANN + HUMMEL, στο Ludwigsburg της Γερμανίας, όπου συμμετείχαν 10 ιδιοκτήτες συνεργείων επαγγελματικών οχημάτων από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Το ταξίδι διοργάνωσε η εταιρία “Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.” σε συνεργασία με την ELECTRA HELLAS S.A., αντιπρόσωπο της MANN FILTER στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της MANN + HUMMEL και ειδικότερα το τμήμα που ασχολείται με την έρευνα και την ανάπτυξη (R&D) καθώς και να παρακολουθήσουν εμπορική και τεχνική παρουσίαση της εταιρίας. Μεγάλη έμφαση δόθηκε στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογιών (όπως εφαρμογές σε ηλεκτροκίνητα οχήματα) καθώς και στη διαρκή αύξηση των συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες επαγγελματικών οχημάτων ως επιλογή πρώτης τοποθέτησης (Ο.Ε.). 

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε τεχνική ενημέρωση για τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες που αφορούν τα φίλτρα αέρος, λαδιού, πετρελαίου & νεροπαγίδας και δόθηκαν οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση και τη διάγνωση βλαβών.

Το ταξίδι των 10 συνεργατών της Γ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα με την επίσκεψη στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών της MERCEDES-BENZ Trucks στο Wörth της Γερμανίας. Με έναρξη λειτουργίας το 1963, έχει φτάσει σήμερα να παράγει, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη, πάνω από 470 φορτηγά ημερησίως τα οποία εξάγονται σε περισσότερες από 150 χώρες. Εδώ παράγονται τα Mercedes-Benz Antos, Arocs, Atego, Econic, Unimog, Zetros καθώς και το πιο επιτυχημένο φορτηγό του κόσμου, Actros. Η ξενάγηση στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου ήταν μοναδική και δικαίως χαρακτηρίστηκε από όλους μας ως “εμπειρία ζωής“!

Οι εκπλήξεις για τους συνεργάτες μας δεν σταμάτησαν εδώ αφού μετά τη “δύναμη” των επαγγελματικών οχημάτων ακολούθησε η “ταχύτητα” των σπορ αυτοκινήτων. Τι καλύτερο από μια prive ξενάγηση στο εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων της Pοrsche, στη Στουτγάρδη καθώς και μια επίσκεψη στο ιστορικό της μουσείο. Τα λόγια περισσεύουν…!

Scroll to Top